Tapahtumat & Työpajat

Syvyys järjestää säännöllisesti eri tapahtumia ja työpajoja joogan, hyvinvoinnin ja taiteen parissa. Täältä löydät tulevat tapahtumat Syvyydessä!

Kiinnostaisiko sinua järjestää työpaja Syvyydessä? Onko sinulla hyvä vinkki meille sopivasta tapahtumasta?

 
seasonalYin.jpeg

Seasonal Yin - Kevääseen uppoutuminen

25.5
Tiistai 18:00-20:30
Hinta: 30€

Tämä aromaattisilla öljyillä tuettu Yinjoogan pitkä tunti, johdattaa tutkailemaan kevään vaikutuksia omassa kehomielessä. Yinjoogaharjoitus tukee parasympaattista hermostoa ja stressistä palautumista. Asanoissa viivytään pitkään ja lepoa etsien, asanoiden vaikutukset kohdistuvat erityisesti faskioihin ja sidekudoksiin.


Keväisen harjoituksen pääpaino on kiinalaisen lääketieteen mukaisesti maksan ja sappirakon meridiaanien tasapainottamisessa, mahdollisen kevätkiukun ja stressin purkamisessa sekä muutoksen ja oman luovan elinvoiman tukemisessa. Tervetuloa kehon kevätsiivoukseen!


Tunti sopii kaikenlaisille kehomielille, paikalle pääsee myös hissillä jos on liikkumisrajoituksia. Kysy lisätietoja info@syvyys.fi


Opettajana Kokkolassa kasvanut joogaopettaja ja tanssi- ja yhteisötaiteilija Kati Raatikainen. Katin opetus perustuu kokemuksellisuuteen ja "kehollistuneeseen" otteeseen. Kehollistuminen tarkoittaa tässä kehon toimintajärjestelmien ja anatomian havainnoimista läpi harjoituksen. Kati on Seasonal Yin ohjaaja (300 h), Erkkajoogaohjaaja (50h) ja scaravellityylin joogaohjaaja (480h). Kati opiskelee parhaillaan kokemuksellista anatomiaa (200h) Satu Palokankaan opissa ja järjestää joogaohjaajakoulutusta Keski-Pohjanmaan kansanopistolla.

Linkki Katin kotisivuille:

https://katiraatikainen.weebly.com/

7D2AC31F-9141-4508-A170-E12CC3B3DEFD.JPG

Tiibetiläinen sointukylpy ja syvärentoutus

16.5
Sunnuntai 16:00 - 17:00
Hinta: 12€

Tiibetiläinen äänimaljahoito on syvärentoutusmenetelmä jonka vaikutus perustuu resonanssiin eli myötävärähtelyyn sekä ääniaaltoihin. Harmoninen sointukylpy rentouttaa ja hoitaa lempeästi sekä kehoa, mieltä että sielua.


Pukeudu tunnille rentoihin vaatteisiin mukavan lämpimästi ja saat pötkötellä viltin alla koko tunnin ajan.

Äänimaljahoitajana toimii Nina Niskala.