Koulutukset, tapahtumat & Työpajat

Syvyys järjestää säännöllisesti tasokkaita koulutuksia, eri tapahtumia ja työpajoja joogan, hyvinvoinnin ja taiteen parissa. Täältä löydät tulevat tapahtumat Syvyydessä!

Kiinnostaisiko sinua järjestää työpaja Syvyydessä? Onko sinulla hyvä vinkki meille sopivasta tapahtumasta?

 
EBCD5F43-604D-440C-A294-D5786029E3D8.JPG

PERUTTU

Somaattinen Jooga

Aika: Uusi ajankohta sovitaan vuoden 2022 puolelle
Ohjaaja: Kati Raatikainen
Hinta: 20€

Somaattisen lähestymistavan joogaharjoituksessa keskeistä on liikkeen uudelleen mallintaminen. Elämä muovaa toimintaamme, liikkumistamme ja esimerkiksi kykyämme rauhoittua.


Somaattiset harjoitukset vievät havaintoa kehon tuntemuksiin ja kokemuksiin, jonka kautta voi mahdollistua epätarkoituksenmukaisten liikemallien ja toiminnan uudelleen järjestäytymistä elimistöä, mielentilaa ja vuorovaikutussuhteita mielekkäämmin tukevaksi toiminnaksi.

Työpajassa edetään rauhallisesti ruumiin nestemäisestä olemuksesta kohti tilaan suuntautuvaa liikettä mahdollistavia kehon yhteyksiä. Kokeilemme millä tavalla liikkeen kehitysprosesseihin voi tukeutua asanaharjoituksessa ja hengityksessä, ja kuinka löytää sisäisiä yhteyksiä eri ruumiinosien ja systeemien välille.

Opettajana toimii Kati Raatikainen (tanssitaiteen maisteri, joogaopettaja (830 h), kokemuksellisen anatomian opiskelija (200h), Keski-Pohjanmaan kansanopiston Somaattisen joogaohjaajakoulutuksen (350h) pääopettaja.
katiraatikainen.weebly.com

juuret.jpg

Juuret – joogatyöpaja kehon äärellä

Aika: La 27.11 klo 16:30-18:30

Ohjaaja: Emmi Ohraniemi

Hinta: 39€


”When the roots are deep, there is no reason to fear the wind”

Tervetuloa pysähtymään oman kehosi äärelle läsnäolevaan ja juurruttavaan työpajaan Syvyys Joogaan lauantaina 27.11. klo 16:30-18:30.

Työpajassa liikutaan sisäisen turvan ja luottamuksen äärellä kehollisen kokemisen kautta. Jokainen meistä kohtaa elämässään isoja tai pieniä hetkiä, kun perustukset liikkuvat ja horjuttaa. Elämän luonne on muuttuvaa, mutta voisiko sen kaikkien vaiheiden keskellä löytää rauhaa?

Työpaja herättää kysymään, voinko olla itselleni läsnä? Voinko olla kehoni puolella, sen kanssa kaikissa tilanteissa? Voinko luottaa itseeni, voinko luottaa elämään?

Työpaja sisältää hidasta, sekä pehmeää että vahvistavaa joogaa, hermostoa rauhoittavaa liikettä, somaattisia harjoituksia sekä intuitiivisen kirjoitustehtävän. Pääpaino on kehon äärelle rauhoittumisessa ja juurtumisessa.