top of page

Ohjaajamme

Ohjaajamme: Our Team

Lena Eklund

Aloitin säännöllisen joogaamisen vuonna 2005 asuessani Kööpenhaminassa. Jooga tuntui heti omalta jutulta ja aloin harjoitella 6-7 kertaa viikossa. Astangajoogan ohjaamisen aloitin vuonna 2009 Tampereella. Tämän jälkeen olen opiskellut RYT500 sertifioiduksi joogaopettajaksi, yinjoogaohjaajaksi, lapsi- ja raskausjoogaohjaajaksi sekä flow-joogaohjaajaksi. Kehitän koko ajan sekä omaa harjoitustani että ohjaajantaitojani.

Jooga on minulle tapa pitää itseni kokonaisvaltaisesti kunnossa. Ohjaajana toivon, että jokainen tuntee olevansa tervetullut tunnille, kokee tulevansa nähdyksi ja saa harjoituksesta turvallisesti sen mitä kulloinkin tarvitsee. Jokaisella tunnilla haluan pitää mukana lempeyttä, valoa ja iloa.

lena2.jpg

Lilli Kastrén

Lilli on joogaohjaaja ja kieltenopettaja, joka on opiskellut FitFlow-joogaa Kanadassa sekä afrotanssia Tukholmassa. Hän on ohjannut joogaa reilut kymmenen vuotta Kanadassa ja Suomessa länsirannikolla Kokkolasta Pietarsaareen. Lillin ohjaaminen on luontevaa ja hän nauttii suuresti oman harjoituksensa jakamisesta.

lilli2.jpg

Johanna Klapuri

Johannan joogapolku alkoi vuosituhannen vaihteessa ja se on ollut huikea tutkimusmatka kehon ja mielen väliseen yhteyteen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Kokeiltuaan eri joogalajeja, hän koki omimmaksi Suomen Joogaliiton opettaman joogan, jossa painottuvat harjoituksen mukauttaminen kunkin keholle sopivaksi sekä hyvin hienovarainen työskentely liikkeen ja hengityksen kanssa. Vuonna 2013 Johanna hakeutui liiton opettajakoulutukseen (jooganopettaja SJL®).


"Ohjatessani haluan johdattaa kohti syvempää kehotietoisuutta ja sisäisen hiljaisuuden kokemista."

johanna1.jpg

Jenna Vuori

Jenna on Hathaan ja restoratiiviseen joogaan ihastunut joogaohjaaja (Dynamic Hatha RYT200), joka opiskeli Espanjassa ohjaajaksi.


Jenna inspiroituu talvisesta luonnosta ja hiljaisuudesta, täysikuusta, pitkistä joogaharjoituksista, ihmismielestä sekä muiden voimaannuttamisesta.
Jenna luo harjoituksissaan lempeän ja hyväksyvän tilan, jossa jokaisen on mahdollista kohdata itsensä juuri sellaisena kuin on. Jennan harjoituksissa esille nousevat kehon ja mielen yhteys. Lempeydellä opimme kuulemaan kehon ja mielen aallokot.

IMG_6440.JPG

Satu-Sinikka Vuolteenaho

Hei, olen Satu-Sinikka SJL ® 500 joogaopettaja. Jooga on ollut osa elämääni lähes kahdenkymmenen vuoden ajan. Joogasta saan iloa ja energiaa sekä apua kehoni hyvinvointiin. Kokeiltunani useampia joogasuuntauksia, löysin joogakotini Saarijärveltä Suomen Joogaopistolta. Pidän SJL-joogasta sen kokonaisvaltaisuuden vuoksi. Siinä perustana ovat keskittyneesti tehtävät fyysiset harjoitukset, tietoisuus hengityksestä, rentoutuminen ja sisäisen hiljaisuuden kokeminen.

Satu-Sinikka.jpeg

Henrik Wiik

Henrik kiinnostui joogasta jo yli 30 vuotta sitten. Silloin ei ollut elämäntilanteiden ja sen ajan suppean tarjonnan takia muuta mahdollisuutta tutustua joogaan kun kirjallisuuden kautta. Tämän takia tutustuminen suuntautui silloin enemmän joogafilosofiaan mikä ei ollut siihen aikaan, eikä tänäkään päivänä, kovin tavallista rakennusurakoitsijalle.
Muitten elämänkokemuksien jälkeen, sekä jäykällä keholla, alkoi noin 10 vuotta sitten käytännön joogan hakeminen ja vuonna 2010 löytyi Suomen Joogaopisto Saarijärveltä. Siellä hän aloitti vuonna 2014 opiskelut joogaopettajaksi. Tämä pitkä opiskelu on tarkoitus saada päätökseen vuonna 2022.
Opiskelun ohessa Henrik on ohjannut sekä alkeis- että sekaryhmiä mutta koska joogaa harrastavia miehiä on vähän, Henrik on kuitenkin suuntautunut ohjaamaan enemmän joogaa miehille. Joogan kautta avautuu aivan uuden tavan suhtautua omaan kehoon ja hoitaa sekä kehoa että mieltä.

Henrik_edited.jpg
bottom of page