top of page
Yoga Mat and Straps

Ohjeita joogaajille

Jotta voimme taata kaikkien mukavuuden ja turvallisuuden, toivomme myös teiltä erityisiä huomiota studiolle tullessanne:​

  • Älä tule Syvyyteen, mikäli sinulla on mitään flunssaan tai koronaan viittaavaa oiretta. 

  • Tuntien osallistujamäärä on tällä hetkellä rajattu.  

  • Käytäthän toistaiseksi maskia saapuessa joogasalille! Maskin voi ottaa pois kun olet asettunut omalle paikallesi. Muistamme pitää riittävä etäisyys muihin liikkuessamme studiolla.

  • Ovet studiolle avataan 10-15min ennen tunnin alkua, joten jos tulet paljon aikasemmin joudut hetken aikaa odotella oven aukeamista! 

  • Siivoamme ja desinfioidaan tilaa tehostetusti, ja pyrimme yhdessä takaamaan kaikille turvallisen ja puhtaan tilan kaikille.  

  • ​Suosittelemme omaa mattoa studiolle. Jos sinulta löytyy oma blokki suosittelemme ottamaan sen mukaan.  Studiolta löytyy lainamattoja, joita voit tarvittaessa käyttää. Ota tunneille mukaan pikkupyyhe, jota voit käyttää blokin tai bolsterin päällä.​

Tulethan studiolle nyt erityisen ajoissa. Haluamme varmistaa tunnin alkamisen ilmoitetun aikataulun mukaisesti. Valitettavasti myöhässä tulevia emme ota tunneille, vaan tunnin ollessa alkanut annamme rauhan tunnilla olijoille. 


Teemme kaikkemme tartuntojen minimoimiseksi, mutta siihen tarvitaan myös jokaista teistä. Mikäli epäilet saaneesi koronatartunnan, toimithan THL:n ohjeiden mukaisesti ja ​hakeudut koronatesteihin. 

Jos sinulla on kysymyksiä tai palautetta, olethan meihin yhteydessä: 

Ohjeita joogaajille: About Us
bottom of page