top of page

Shaktitanssi

Anne-Maria Räsänen

Shaktitanssi - Luovuus Sinussa  

Kaikkia asioita tai tunteita emme aina pysty sanoin ilmaisemaan. Luovuus on sinussa synnynnäisesti. Sinun tarvitsee vain löytää ne reitit, joilla se luonnollisesti pääsee tuomaan itsensä näkyväksi. Shaktitanssin kautta löydät upean tien omaan itseesi, luovuutesi lähteelle. Anna tanssin virran viedä ja polttaa mukanaan jotain vanhaa, jotta voit vastaanottaa jotain uutta ja ihanaa tilalle. Näin kehomme ja mielemme vapautuu ja rentoutuu ja  tulemme kotiin omaan itseemme. 

Aluksi hiljennämme mielemme alkumundran avulla. Shaktiasanat avaavat kehoamme lempeästi ja virtaavasti, hengityksemme tahdissa liikkuen. Energiaa lataavat seisomaharjoitukset pohjustavat vapaaseen, luovaan liikkeeseen heittäytymistä, jolloin tanssiin ja myös koko elämään tulee lisää syvyyttä, tilaa, vapautta ja tietoisuutta.

Tuntikuvaukset: Text

GroundingYinYoga+ YogaNidra

Ulla-Beth Mäki-Jussila

GroundingYin®Yoga är en energigivande och mjuk form av yoga där vi stannar länge i de olika positionerna. Vi använder oss av yogabolster och -klossar för att göra det så bekvämt och säkert som möjligt att slappna av. Vi avslutar med YogaNidra, en lång skön djupavslappning. 
Du behöver ingen tidigare erfarenhet av yoga för att delta.
Ta på dej mjuka, sköna kläder som inte spänner.

Tuntikuvaukset: Welcome

Shakti Flow

Anne-Maria Räsänen

Shakti Flow on lempeää, kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti hoitavaa joogaa. Kauniin musiikin ja hengityksen rytmittäessä harjoitusta. Sopii aivan kaikille, aiempaa kokemusta joogasta et tarvitse. Lievittää stressiä, poistaa jumeja ja tukoksia, harjoituksella on todella positiivinen ja rentouttava vaikutus.❤️

Tuntikuvaukset: Welcome

Miesten jooga

Henrik Wiik

Miesten Jooga ei poikkea muista Hatha-joogan suuntauksista muuten kuin nimensä puolesta. Tämä jooga sopii kaikille miehille joille on kertynyt vuosien varrelta kehoon ja mieleen ylimääräistä jäykkyyttä tai kireyttä.Tässä miehille suunnatussa joogassa sovellan Suomen Joogaliiton periaatteita. Pyrin myös rennolla tavalla tuomaan mukaan pieninä annoksina joogan filosofian viisauksia.Tehdään hyvin tietoisesti ja hengityksen rytmissä dynaamisia liikkeitä joissa lämmitellään kehoa. Pysähdytään muutamiin asanoihin (asentoihin) ja pyritään näissä pysähtyneissä asanoissa, tietoisesti ja hengityksen avulla, vaikuttamaan syvemmin kehon pieniin lihaksiin ja eri osiin. Loppurentoutuksessa annetaan keholle mahdollisuuden täydelliseen rentoutukseen ja sitä kautta myös aktivoidaan kehon parantavia mekanismeja.Ohjaukset annan pääasiallisesti suomeksi mutta voin myös tarvittaessa ohjata tai täydentää ruotsiksi
Henrik Wiik Jooganopettaja SJL® (EUY 500+)

Tuntikuvaukset: Welcome

Äiti- vauvatanssi

Uutta tuntitarjonnassa! ÄITI - VAUVA TANSSI 

Ma 26.2. klo 10.30 -11. 15 Syvyys sali, Kokkola

Tämä tunti on tarkoitettu äideille, joiden pienokaisesi eivät vielä itse liiku, vaan osallistuvat tuntiin pääasiassa äidin kantoliinasta tmv. käsin.
Tunnin tavoitteena on raskauden ja synnytyksen jälkeen vahvistaa jälleen kehontuntemusta ja -hallintaa tanssillisen liikkeen ja muiden lempeästi kehoa vahvistavien harjoitteiden kautta, sekä tarjota äidille ja vauvalle yhteinen hetki vaihtuvista rytmeistä nauttien.
Lisätietoja ja ilmoittautuminen https://vello.fi/syvyys-sali/
p. 040 739 8997

Tuntikuvaukset: Text
bottom of page