top of page
lilli4.jpg

Tuntien varaaminen

  • Tuntien maksaminen: Fyysisen tunnin voit maksaa joko saapuessasi paikan päälle tai tunnin varauksen yhteydessä verkossa. Meille voit tulla joogaamaan kertamaksulla tai käyttämällä voimassa olevaa sarjakorttia. Jos haluat maksaa esimerkiksi liikuntaseteleillä tai lahjakortilla, ota yhteyttä info@syvyys.fi tai 0452632563. 

  • Kurssien maksaminen: Kaikki tämän hetkiset kurssimme löydät varausjärjestelmästämme Workshop (Työpajat) -välilehden alta. Varmistat paikan kursseille aina maksamalla kurssin ennakkoon. Varatessasi kurssia sinut ohjataan automaattisesti maksuvaihtoehtoihin. Kurssin varaaminen on sitova.

  • Tuntien peruminen: Muistathan peruuttaa varauksesi mikäli olet estynyt tulemaan. Emme ota peruutuksia vastaan sähköpostilla tai puhelimitse, mutta nykyään sinun on mahdollista tehdä myös “Late cancel”-peruutus.​​Viikkotuntien peruminen tulee tehdä viimeistään 4h ennen tunnin alkamista. Workshoppeihin ja erikoistuntien peruutus tulee tehdä 12h ennen alkamisaikaa. Sen jälkeen peruutetuista tunneista veloitetaan normaalisti käyntikerta.​ Jos tunnille ei riitä tarpeeksi osallistujia (min. 3kpl), tunti pyritään perumaan viimeistään 120min ennen aloitusta.

  • “Late cancel” mahdollistaa tunnin perumisen myös veloituksettoman peruutuksen umpeuduttua. Veloitamme käynnin, mutta peruuttaminen avaa tunnille paikan, jonka joku muu voi napata itselleen. Ajattelemmehan toisiamme? :)

​HUOM! Voimassaolevilta 5- ja 10 -kerran kortteilta veloitetaan peruutusmaksu kertakäyntinä tehdessäsi "late cancel" -peruutuksen tai jättäessäsi varauksen käyttämättä. Muilta veloitetaan 10 e peruutusmaksu/ peruuttumaton tunti. Kaksi maksamatonta peruutusmaksua jäädyttää käyttäjätilin. Tili avataan maksamalla peruutusmaksut.

  • Jonotuslista: Käytössämme on jonotuslista-järjestelmä. Mikäli tunti on jo täyttynyt, voit ilmoittaa itsesi varasijalle. Huomaathan, että pääsy tunnille voi tapahtua aina siihen saakka kun peruutusikkuna sulkeutuu. Joten jos päätät olla odottamatta varasijalta pääsyä niin poistathan itsesi myös varasijalta. Saat ilmoituksen pääsystä tunnille sähköpostitse. Huomioithan, että sinun ei pidä enää vahvistaa tässä kohtaa tunnille pääsyä.  Sinun on myös mahdollista päästä tunnille tulemalla paikalle ennen tunnin alkua. Vapautamme kaikki varatut paikat aina 5 min ennen tunnin alkua, joten vielä tässä vaiheessa varasijoilla olijat voivat päästä tunnille mukaan, mikäli joku on estynytkin tulemaan :)


​HUOM! Jotta voit vastaanottaa sähköposteja varausjärjestelmästä (esim. varausvahvistukset tai  jonotuslistalta paikan vahvistaminen) tulee sinulla olla sallittuna sähköpostien vastaanottaminen. Mindbody > Tilini / My info > Henkilötiedot/ Personal >"Your account" sekä "Reminders and schedule changes" klikattuna. Tämä on automaattisesti aina päällä, mutta huomioithan, että mikäli eväät nämä niin et saa enää sähköposteja.

Tulethan tunneille ajoissa. Haluamme varmistaa tunnin alkamisen ilmoitetun aikataulun mukaisesti. Valitettavasti myöhästyneitä emme ota tunneille, vaan tunnin ollessa alkanut annamme rauhan tunnilla olijoille. 

Kysymykset joogatuntien varaamiseen liittyen: info@syvyys.fi

Tuntien varaaminen: About Us
bottom of page