top of page

Ohjaajamme

Anne-Maria Räsänen,  Ulla-Beth Mäki-Jussila (päivitämme tietoja pian)

Ohjaajamme: Our Team

Henrik kiinnostui joogasta jo yli 30 vuotta sitten. Silloin ei ollut elämäntilanteiden ja sen ajan suppean tarjonnan takia muuta mahdollisuutta tutustua joogaan kun kirjallisuuden kautta. Tämän takia tutustuminen suuntautui silloin enemmän joogafilosofiaan mikä ei ollut siihen aikaan, eikä tänäkään päivänä, kovin tavallista rakennusurakoitsijalle.
Muitten elämänkokemuksien jälkeen, sekä jäykällä keholla, alkoi noin 10 vuotta sitten käytännön joogan hakeminen ja vuonna 2010 löytyi Suomen Joogaopisto Saarijärveltä. Siellä hän aloitti vuonna 2014 opiskelut joogaopettajaksi. Tämä pitkä opiskelu on tarkoitus saada päätökseen vuonna 2022.
Opiskelun ohessa Henrik on ohjannut sekä alkeis- että sekaryhmiä mutta koska joogaa harrastavia miehiä on vähän, Henrik on kuitenkin suuntautunut ohjaamaan enemmän joogaa miehille. Joogan kautta avautuu aivan uuden tavan suhtautua omaan kehoon ja hoitaa sekä kehoa että mieltä.

Henrik_edited.jpg

Wahe Guru!

Olen tuore Shaktitanssi opettaja ja sekä yrittäjä (Shakti Lioness) ja nautin elämästäni perheeni kanssa täällä Kokkolassa.


Olen ohjannut jo vuosia erilaisia ryhmäliikuntatunteja, mutta vasta kun Shaktitanssi löysi tieni sydämeeni, tunsin tulleeni kotiin. 

Shaktitanssissa yhdistyy harmonisella tavalla jooga, tanssi, energiatyöskentely sekä meditaatio.

Kaikki tämä yhdessä on lempeää ja hoitavaa sekä erittäin vaikuttavaa. Se rauhoittaa ja tasaa mieltä ja silti samaan aikaan se on myös hyvin energisoivaa.


Tunnen suurta kiitollisuutta saadessani ohjata ShaktiFlow ja Shaktitanssi harjoituksia asiakkaille. Saan välittää asiakkaille näin kauniin ja koskettavan, kokonaisvaltaisesti hoitavan harjoituksen.


Harjoitus sopii aivan kaikille!💜

Mitään aiempaa kokemusta joogasta, tanssista tai meditoinnista et tarvitse.


Lämpimästi tervetuloa tutustumaan tähän ihanaan Shaktin maailmaan!💜🧘‍♀️💃


Anne-Maria

image_6487327.JPG
bottom of page