AdobeStock_180282921.jpeg

S Y V Y Y S

Jooga & Hyvinvointi

 

Tuntikalenteri

Selaa tuntien ja työpajojen tarjontamme MindBody-järjestelmästä sekä ilmoittaudu tunneille täältä

 

Rekisteröidy varausjärjestelmään

Lataa MindBody varausjärjestelmä ja rekisteröidy käyttäjäksi tästä:

Viikkotuntien yksittäis- ja sarjalippujen sekä workshoppien varaukset ja niiden maksaminen käy kätevästi suositun ja luotettavan MindBody järjestelmän kautta ja voit itse hallinoida tiliäsi ja seurata montako käyntikertaa sinulla on jäljellä ja mitä tunteja on tarjolla milloinkin!

 
_MG_9716_edited_edited.jpg

Tulevat tapahtumat ja workshopit

 
Yoga Stretches

25.7
SU 15:00 - 18:00
39€
Anette Hietalahti

Kesä koottu auringon lämpöä ja uusia voimia, joiden kanssa lähteä taas suuntaamaan kohti hyvää arkea. Tule viettämään sunnuntai, jossa saat tilaisuuden ottaa käyttöösi sekä kehollisuudessa piilevät voimavarasi, että tyynen rauhan tilasi.

Samatva2.JPG

Terapeuttinen syventävä joogakoulutus - Joogan palauttavat menetelmät, 100h

5 kurssiviikonloppua, 100h

3.-5.9. (Emma)

8.-10.10. (Anneli)

19.-21.11. (Emma)

3.-5.12. (Janne)

7.-9.1. 2022 (Anneli)

1300€ (sis. alv 10%)

Emma Slow

Anneli Rautiainen

Janne Kontala

Terapeuttinen 100 tunnin syventävä joogakoulutus, jossa käydään läpi yleisiä elvyttäviä ja palauttavia harjoituksia, kuten stressinhallinta, kivun mekanismi ja hengityksen vaikutus hermostoon.


Koulutus soveltuu kaikille liikunta-alan ammattilaisille ja pidempään liikuntaa/joogaa harrastaneille. Kurssin voi sisällyttää osaksi RYT-opintoja.

Tämä ei ole joogaterapeuttikoulutus, vaan joogaa terapeuttisella näkökulmalla!

Koulutus toteutetaan viitenä viikonloppukurssina Syvyys Joogassa Kokkolassa tai etänä. Tuntimäärä on yhteensä 100 tuntia.

AdobeStock_180282921.jpeg

Toimintamme

Syvyys on 2019 perustettu monitoimitila Kokkolan sydämessä Mannerheiminaukiolla. Syvyys on tila joka on avoin kaikille iästä, uskomuksista, taustoista ja kokemuspohjasta piittaamatta joogalle, hyvinvoinnille, kanssakäymiselle, yritystoiminnalle ja taiteelle. Syvyys on kasvanut ajatuksesta jonka perimmäisenä tarkoituksena on tarjota puhdas, miellyttävä ja monipuolinen tila jossa voidaan tarjota erilaisia hyvinvointiin, urheiluun ja taiteeseen liittyviä viikkotunteja, tapahtumia ja työpajoja, sekä myös tilavuokraa palavereihin, kokoustamiseen, omien kurssien ja tapahtumien järjestämiseen sekä yksityisille henkilöille että yrityksille.


Uskomme yhteisöön ja sen jäsenten mielen vahvuuden voimaan ja haluamme auttaa sekä yksittäisiä ihmisiä sekä yrityksien henkilökuntaa löytämään rauhaa, keskittymistä ja hiljaisuutta mielelle sekä voimaa, liikkuvuutta ja keveyttä keholle.

 

Ota yhteyttä

Thanks for submitting!

Syvyys_ka%CC%88yntikortti-02_edited.jpg
 

Subscribe Form

Thanks for submitting!